Detalii anunt
Terenuri Hunedoara Pret: 2500 Euro

1.Teren suprafata de 1000 hectare, in jud.Hunedoara, situatia juridical:200 de hectare pe titluri, restul sunt pe foi de avere (sunt pe foi de avere deoarece in aceasta zona nu a fost colectivizare). Terenul este semicolinar cu suprafete cultivabile, pentru furajarea animalelor, cu suprafete de pasuni impadurite si paduri, pe teren sunt 2 balti, 3 izvoare, 7 case, o parte din teren este intravilan(vatra satului). Compozitia arborelui: fag, stejar, mesteacan, cires.Fondul cinegenic in zona este compus din: fazani, iepuri, mistreti si cerbi. 

2. Teren suprafata de 2000 de hectare, in jud.Hunedoara, terenul este semicolinar si colinar, situatia juridica: CF., titluri si foi de avere. Terenul este compus din suprafete de pasuni impadurite, paduri, terenuri cultivabile pentru alimentatia animalelor,  pe teren exista 17 izvoare, 12 case, o parte din teren este intravilan(vatra satului). 

3. Teren 2300 de hectare, in jud.Hunedoara, situatia juridica: titluri si foi de avere. Terenul este semicolinar si colinar cu suprafete de teren cultivabil, pasuni cu lastari si paduri. Compozitia arborelui: fag, stejar, cires, brad, mesteacan, ulm, paltin de munte.

 4. Teren 900 de hectare, in jud.Hunedoara, situatia juridica: titluri si foi de avere. Terenul colinar cu suprafete de teren cultivabil, pasuni cu lastaris si pasuni impadurite. Compozitia arborelui: fag, stejar, cires, mesteacan, ulm. Fondul cinegetic compus din: iepuri, cerb, mistret, lup, vulpe.

Mentionez ca se poate achizitiona o suprafata de 10.000 hectare. Aceste terenuri consider ca sunt foarte bune pentru fonduri de vanatoare, sau pensiunio Agro-Turistice. Terenul de la dispozitia 1. are un front stradal de 3 km., la drumul national Timisoara-Deva. 

 Pret: 2500 Euro/ha/negociabil.

 

 

 
Poze anunt
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture

Cauta

CAUTARE
Categorie:
Pret intre:
si
Cauta
Reset

Links

LINKURI

LAVORINCASA.it - Il Portale Verticale sulla Casa

Imobiliare
Designed by Blue Star Design